ХЗДЗ-ДС3 ручни анализатора квалитета напајања

ХЗДЗ-ДС3 ручни анализатора квалитета напајања

ХЗДЗ-ДС3 Ручни квалитет напајања анализатор-трофазна увођење производа ХЗДЗ-ДС3 Ручни квалитет напајања анализатор-три фазе је посебно висока тестирање инструмената прецизне који могу да се користе за тестирање електричну мрежу таласних облика дисторзију, одступање напона и треперења, хармонично садржаја и .. .

Пошаљи упитЋаскање сада
Детаљи о производу

ХЗДЗ-ДС3 квалитет Ручни снага анализатор-трофазна

Представљање производа
ХЗДЗ-ДС3 квалитет Ручни снага анализатор-три фазе је посебно висока тестирање инструмената прецизне који могу да се користе за тестирање електричну мрежу таласних облика дисторзију, одступање напона и треперења, хармонично садржаја и неуравнотежене трофазни проблема квалитета електричне енергије и тако даље.
главне функције и карактеристике
овај инструмент је посебно користи за тестирање електромрежу валног изобличење, одступање напона и треперења, хармоничну садржаја и неуравнотежене трофазних проблема квалитета електричне енергије, као што су инструменти високе прецизности испитивања; у исто време имају и функцију теста електричне параметар, вектор анализа.
Могу прецизно мерење напона, струје, активна снага, реактивна снага, фреквенција, фазни угао, фактор снаге и других електричних параметара
То може мерите напон и струја фазорске дијаграм, корисници могу исправно или не знате каблове уређаја кроз анализу дијаграм.
Струја је мерена коришћењем цламп трансформер.Бецаусе коришћењем ЦЛАМП мерење струје трафо, оператери не морају да искључите струјне петље, може се мерити погодан, и сигурност. Може бити опремљен са различитим спектром стега према мерног опсега корисника.
То може мерити и анализа квалитета напајања из електричне мреже да користе клијента, његов мера и анализа фреквенције одступање, одступање напона, одступање напона и треперења, неуравнотежен трофазни напон дозвољено степени и електричну мрежу хармоника.
Може да прикаже монофазни напон и струје, а такође могу показати три фазе напона и струје. Сви тестови имају екран функцију блокаде интерфејс, да би се олакшало корисницима да читају и анализирају податке.
Оптерећење флуктуација праћење, мерење анализа свих врста електричне опреме под различитим неисправном стању изазивају осцилације у квалитету електричне енергије електричне мреже. Тиминг запис и похранити тренд промени напона, струје, активне снага, реактивна снага, привидне снаге, фреквенције, фазе и другим параметрима електроенергетских.
То може динамички праћење енергетске опреме када корисници прилагођавања и рад, и помоћ у решавању проблема опреме електричне енергије у процесу прилагођавања и рада.
То је у могућности да тестирају и анализа у електроенергетском систему компензацију реактивне енергије и филтрирање уређаја динамичке параметре, и да квантитативне евалуације у функцији и техничких показатеља.
То може подесити друго време складиштења, у складу са предвиђеном времену за складиштење података интервал за редом.
Буилт-ин великој складиштење података капацитета, притисните 1 минут интервал се чува више од 18 месеци заредом, може да задовољи потребе мониторинга локација дугорочне.
Овај инструмент је са УСБ интерфејсом, што га чини лако копирати податке директно из бацкстаге за управљање рачунаром. Сарађује са моћним софтвером за управљање подацима, у реалном времену података узорковања може се директно пренети на рачунар за управљање позадина, то ће бити још свеобухватна и брза обрада у позадини.
Имају календар, сат функцију, у реалном времену датум и време приказивања. Може да сачувате податке теста и резултата приликом тестирања, и уплоад са рачунаром преко серијског порта, преко софтвера за управљање позадина (опционо) за реализацију податке о управљању компјутеризација, има снажне изјаве.
3 минута без рада ЛЦД екран ће се аутоматски прелази у режим уштеде енергије, до максималне продужи трајање батерије.
Проводљиви силиконске кључеви, осећај је добар, дуг век трајања, разуман дизајн, погодан операција.
Буилт-ин великог капацитета, високих перформанси литијум јонске пуњиве батерије, оптужен пуна може да ради непрекидно више од 10 сати.
Мале запремине, лаган, једноставан за ношење, може да се користи за мерење на терену се користи, такође може да се користи као лабораторија стандардне мерне опреме.
технички параметри
1.Тхе инпут функције
Напона мерни опсег: 0 ~ 400 В, аутоматски сечење
Тренутни мерни опсег Цламп струјни трансформатор (3 врсте):
5 А / 25А (стандард)
100 А / 500А (опционо)
400 А / 2000А (опционо)
Фазни угао мерни опсег: 0 ~ 359.99 °
Фрекуенци мерења Опсег: 45 ~ 55 Хз
Напон канал датотека: три-канала (РУ УБ УЦ)
Тренутни број канала: три-канал (И., ИБ, ИЦ)
Највећи број хармоника анализе: 63 пута 1 минут Интервал континуирано максимално складиштење циклус: 18 месеци
2.Аццураци
Електрични мерење параметара:
Напон: плус или минус 0,2%
Фреквенција: ± 0.01Хз
цуррент анд повер: ± 0.5%
фаза: ± 0.2 °
квалитет снага:
Темељна талас напон дозвољено грешка: ≤0.5% пуног опсега
Темељна талас струје дозвољено грешка: ≤1% пуног опсега
Суштинска разлика талас фаза између струје и напона грешке мерења: ≤0.2 °
Хармониц Мерење напона садржи грешке: ≤0.1%
Хармоника Мерење садржи грешке: ≤0.2%
Трофазни напон дебаланс степен грешка: ≤0.2%
Одступање напона грешка: ≤0.2%
Промене у грешке напона: ≤0.2%
Радна температура: - 10 ℃ ~ + 40 ℃
Пуњења Напајање: АЦ220В, 45 Хз - 55 Хз Фрекуенци
Потрошња енергије домаћина: ≤3ВА
Максимална батерија радно време: ≤10 сати
izolacija:
улазна струја и напон изолације отпор ≤100МΩ.
између улаза енергије у раду љуске под фреквенција снага 1,5 кВ (РМС), експеримент је трајао 1 минут.
Сизе: 320 мм к 240 мм, * 130 мм,
Тежина: 2,0 кг
Слика је као у наставку:

图片 1.пнгпппв.пнг

Hot Tags: хздз-С3 ручни квалитет напајања анализатора, направљен у Кини, произвођачи, попуст, јефтин, Ручни снага квалитет анализатор
Сродни производи
Истрага