АРЦ доказ гардеробу Арц превентивне комбинезони

Ⅰ . апликације: Арц одеће, за напајање и социјална предузећа, пуно радно време или хонорарно запослене свакодневном раду снагом, потенцијални арц окружења (али са опасне хемикалије, плин, нуклеарна

Пошаљи упитЋаскање сада
Детаљи о производу

Ⅰ . апликације:
Уздићи одеће, за напајање и предузећима, са пуним радним временом или хонорарно запослених свакодневном раду енергије, потенцијалне арц окружења (али са опасне хемикалије, гас, нуклеарна радијација и друге посебне околности не примењују на употребу хабање), носи бег арц експлозију.
АРЦ гардеробу са отпорна на ватру, изолација топлоте, анти-статички функција, не због воде су до отказивања или пропадање. Када једном изложена у пламен или вруће арц анти-арц одежа, унутрашња средње снаге и ниско елонгатион непробојног влакна ће аутоматски рапидне експанзије, омогућавајући дебље тканине и густине постаје високо, формирање заштитну препреку на људски организам.
То можете ријешити ни дугогодишњи безбедности на струју ефикасно, хемијских и других индустрија оператора, знатно смањење вероватноћу лукови оштетити оператору.
Ⅱ . Увод:
Категорија:
Анти-арц одецу у две категорије: један је анти-арц послују одеће (дуг капут тип), један је анти-арц комбинезоне (ц уско јакне и панталоне тип).
АРЦ послују одеће (дуг капут тип): када је електрична операција за употребу, заштита класе АТПВ ≥ 10цал / цм2 (АТПВ се односи на вредност арц отпорна стандарде, исту испод). Овај тип је најбољи избор за лична заштитна средства, дугмад за унутрашњи слој, изван прекривена плацкет, дупли заштите.
Уздићи комбинезоне (три уско јакне и панталоне тип): употребу, као свакодневни радно одело, анти-арц одецу заштита класе АТПВ ≥ 5цал / цм2. Патент плацкет је најбољи избор за посебне рада заштитну одећу, дупли тканине облагање унутар патент обоје играте заштитни ефекат, али такође да спречи трења рајферслуљ тело, изван прекривена плацкет, пружи додатно дуплу заштиту.
Уздићи одеће стилове научних и разумну структуру дизајн, направи контакт са споља оптимизацију енергије заштиту коже.
Носи услов
То се мора користити са друга анти-лукови опрема, као што су анти-арц Худ, изолацијом ципеле и другу опрему.
Са луком уношење животне средине, обавезно носе анти-арц одецу и остале поможно опреме, да ли је бити голи, изложен коже.
Када дође до изузетак, морамо брзо са сцене, и избегавајте директан контакт са пламен.
Боја:
Главне боје: плаво, оранге, морнарице, можете прилагодити у складу са захтевима купаца.
АРЦ производ погодан је за једну јакну стила: 5цал 9.1 цал 15.5 ц једне панталоне Примена: 5цал 9.1 цал 15.5 цал.
Како . функције &амп; предности:
Карактеристике:
1 . трајно Арц: сирова влакна сама има својства отпоран на ватру, ће опрати неколико пута одлази у заштитну изведби.
2 . врућина није запалио и наставила да гори, отопити капи.
3 . температура, када је температура деформације и друге физичке промјене неће доћи до.
4 . високи сузом снагу, отпорност на абразију, димензионалне стабилност, лако ломе;
Предности:
Практииности : Осим сталних ватром на ватру материјала увезене одеће би требало да лагани и чин виши.
За дисање овде, влаге Пропустљивост: Арц тканине састав садржи природна биљка влакана, носи удобније.
Трајна анти-статички.
Здравље и заштита животне средине.
ИИИИ . напомене:
(1 ) прање:
У случају мокре и осушена што је пре могуће после потребу, ако ико треба је испрати најкраћем након мрљу, мрља од уклањања и осуши, покушајте да користите неутрални детерџент, не перемо са осталим материјалима.
(2 ) за складиштење:
Не могу бити заједно са корозивним материјалима, треба да буде ускладиштена хемијско и респиратору место, далеко од зидних и подних производе 200 мм.

Hot Tags: АРЦ доказ гардеробу арц превентивне комбинезони, направљено у Кини, произвођача, попуста, јефтино
Сродни производи
Истрага