ХЗ -ДС3 кабл Идентифицатор

ХЗ -ДС3 кабл Идентифицатор

ХЗ -ДС3 ЦХАРЕГЕД КАБЕЛ ИДЕНТИФИЦАТОР1. ОвервиеwТхе производ је дизајниран према инсталације високог напона конструкције и на хранитељ на терену кабл идентификација проблеме, за које треба т

Пошаљи упитЋаскање сада
Детаљи о производу

ХЗ -ДС3 ЦХАРЕГЕД КАБЛ ИДЕНТИФИЦАТОР
1 . преглед
Производ је дизајниран према инсталације високог напона конструкције и на хранитељ на терену кабл идентификација проблема, који треба да буде хитно решио, мислећи на напредну технологију вани, под вођством електромагнетно поље теорија, то је развио технологију у модерном електроником техника и алата. И препознавању са тачком и ради без електронски. Све врсте индекси су изнад Немачке ИСИ Препознајући инструмента. Производ се углавном користи за тачну идентификацију кабла за многе на терену, у циљу превазилажења"затамњења" и несреће личну сигурност, које су редовно изазвани гадно кабл, очигледно побољшала ефикасност конструкције и динамичан, да се уверим индустријске, пољопривредне производње и националног живота ишле добро.
2 . главна карактеристика
● Трансмиссион снага је велика. Тренутна струја је већа од 2000А, уземљење отпор је једнак 1000 Ω, и даље можете прецизно идентификујете.
● Исолате улаз и излаз. Огромне вилице погодан је за све врсте високог и ниског напона кабл (боље је него у Немачкој ИСИ).
● Оператион је врло једноставан.
● индицате јасно интуитиван.
● Маин , поможни је портабл, лепа и прија.
● Тхе машина рад је поуздан и не бојим се кратак спој.
3 . главни технички индикатор
Раље : ≥ 140мм затворених унутрашњи пречник ≥ 110мм
Напајање : 1кВА
Препознавање начин: правац, амплитуда
Тежина и димензије: 2кг 320 × 280 × 210 мм

Hot Tags: Хз -дс3 кабл идентифицатор, направљено у Кини, произвођача, попуста, јефтино, кабл идентифицатор
Сродни производи
Истрага