Дом > о нама

Хуазхенг електрични производње (Баодинг) Цо., Лтд која је успостављена на 13рд, марта 2008 године, који се налази у Хигх-Тецх развој зона Баодинг граду, Хебеи провинција, Кина. То је Хигх-тецх подухват који спроводи генералног директора, одговорности система. Компанија је подвалио неколико одељења следи: генерални директор одељења канцеларије, Р &амп; Д, одељење за производњу, ПК. одељење, одељење за набавке, одељење продаје тимови који укључујући 5 продаја и тржиште департманима свету, услузи, Одељење људских ресурса, финансирање одељења. Наша компанија има 106 запослених, 36 техничког особља укључена, а под дипломираних академско особље чине преко 95%. Наша компанија је власник снажну техничку силу и је напредна производна опрема и тестирање софистицирану опрему у домаћим. Технологијом компаније константно унапређује, производ стално допуњује и нови производ се уносе све време, постоје четири категорије "и" више од 50 врста производа до сада, међу њима постоје неколико производа у покрајини ни широм земље достигла водећи ниво. Компанија која комбинује излаза, студије и истраживања ослања се на многим универзитетима као што су универзитета северно од Кине Ел. енергије универзитета, Хебеи и тако даље. То је развио бројне високе технологије производи на бази матичног електронике, оријентисане на кризу за аутоматизацију производа са независним интелектуалном својином у домаћим напредном нивоу, успешно покренут у струју, транспорт, безбедност и друга поља.

Компанија спроводи систем иновација, управљање иновација и технолошких иновација у управљању и придржавају продаје филозофија тај оријентисане људе, купац први и обострано корист. Обећавамо да свим корисницима пружи одличан и звук за сервис продаје.

Хуазхенг електрични производње (Баодинг) Цо., Лтд је испоручилац државне електродистрибуције у Кини. То значи да добављач кинеске владе. И наши производи прољирити Цела Кина.